OB snuppede en vigtig sejr på 2-1 over Randers FC i Superligaen og holder liv i drømmen om top-6.

Det var en direkte duel om top-6-drømmene i Odense, da OB slog Randers FC med 2-1 i Superligaen.

Kampens betydning var ikke til at tage fejl af, og den bød på mange hårde fysiske dueller og spilstop, selv om begge mandskaber prøvede at spille fodbold i højt tempo.

Randers-topscorer Alhaji Kamara bragte Randers foran i midten af første halvleg efter et stort målmandsdrop fra Oliver Christensen i OB-målet, men Emmanuel Sabbi og Mark Lieder sørgede for de tre point til OB.

OB har med sejren 24 point og samme pointantal som Sønderjyske på sjettepladsen. Randers indtager fortsat femtepladsen med 27 point.

Første halvleg startede som lyn og torden med en afslutning af Randers' Mathias Greve efter blot to minutter, og begge mandskaber satte tempoet højt.

OB satte sig ellers hurtigt på banens begivenheder, hvor første store mulighed kom efter 18 minutter.

OB-angriberen Issam Jebali kanonerede bolden på overliggeren, hvorefter Mark Lieder sendte bolden i mål, men scoringen blev annulleret efter et VAR-tjek.

Randers lagde et hårdt pres på OB, og det gav pote efter 23 minutters spil.

Oliver Christensen i OB-målet tæmmede på skammeligste vis bolden ud i fremstormende Kamara, der nemt kunne sparke sit syvende superligamål i kassen.

OB fik udlignet i halvlegens tillægstid, hvor Oliver Lund kom højest på et frispark, som endte hos Emmanuel Sabbi, der hårdt sendte udligningen i mål.

OB kom foran et kvarter inde i anden halvleg, da Mark Lieder resolut sparkede OB i front efter fine kombinationer fra odenseanerne.

De dramatiske takter fortsatte i kampens overtid, da Randers appellerede for straffespark, men dommer Jonas Hansens fløjte forblev tavs.