OB fik sæsonens første hjemmesejr i Superligaen, da AC Horsens mandag blev banket 4-0 på Nature Energy Park.

Odense. I femte forsøg lykkedes det OB at få en hjemmesejr, da AC Horsens mandag aften blev slået 4-0 på Nature Energy Park på mål af Bashkim Kadrii, Jens Jakob Thomasen, Nicklas Helenius og Jacob Barrett Laursen.

I en kamp, hvor der var langt mellem de spillemæssige højdepunkter, havde gæsterne bolden meget, men manglede den afgørende kvalitet foran mål, og OB's sejr var velfortjent.

Sejren betyder, at OB avancerer til 12.-pladsen i landets bedste fodboldrække. AC Horsens er nummer otte.

På Nature Energy Park var det hjemmeholdet, der var dominerende fra indledningen. Specielt skabte Bashkim Kadrii problemer for gæsterne, og det var ingen overraskelse, da Kadrii efter ti minutter bragte OB foran.

Julius Eskesen vippede elegant bolden til ham, og fra kanten af gæsternes felt bankede han bolden i mål.

Ellers var der tale om en første halvleg, hvor der mere blev sparket end spillet fodbold.

AC Horsens kom frem til nogle halve chancer efter dødbolde, men det var sjældent, at det for alvor brændte på foran Sten Grytebusts mål.

Det var dog tæt på 1-1 ved halvtid. I tillægstiden af første halvleg var Peter Nymann tæt på udligning med en kompetent afslutning, der dog blev reddet lige så kompetent af Grytebust.

Gæsterne kom bedst ud efter pausen, og det var tydeligt, at de havde noget at reparere på.

Men trods et pres, der, som anden halvleg skred frem, blev mere og mere intenst fra AC Horsens, havde Bo Henriksens mandskab mere end svært ved at spille sig til åbne chancer.

I stedet lukkede OB kampen i slutfasen, da Jens Jakob Thomasen, Nicklas Helenius og Jacob Barrett kom på tavlen på hurtige omstillinger, da Horsens satsede alt frem ad banen.

Med nederlaget missede AC Horsens chancen for at kravle op på fjerdepladsen i Superligaen.