Danskerklubben Brentford sprænger banken.

London-klubben, der har danske Thomas Frank som træner, henter den irske profil Nathan Collins i en rekordhandel for klubben. 

Midtstopperen er blevet købt i Wolverhampton og har fået en seksårig kontrakt i Brentford i Premier League. Det meddeler klubben.

Købsprisen skulle ifølge flere engelske medier angiveligt være i nærheden af 23 millioner pund - altså lige omkring 200 millioner kroner.

Foto: Louiza Vradi/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

Collins skifter til Brentford efter kun en enkelt sæson i Wolverhampton, hvor han har imponeret stort. Før opholdet i Wolverhampton spillede Nathan Collins et enkelt år i Burnley, der i 2021 købte ham i Stoke.

»Jeg er meget tilfreds med, at vi har formået at hente Nathan. Han er en meget talentfuld midterforsvarer og er stadig ung,« siger Thomas Frank på Brentfords hjemmeside.

»Han har mange gode egenskaber, som vi værdsætter højt. Han er en fattet og rolig forsvarer. Hans evner med hovedet i begge felter er store, både i åbent spil og på dødbolde, hvilket betyder meget i Premier League.«

Nathan Collins er Brentfords andet indkøb denne sommer. 31. maj blev den hollandske målmand Mark Flekken købt i tyske Freiburg.