Lyt til artiklen

Brian Laudrup har styr på sin arbejdsmæssige fremtid.

Den 1. februar tiltræder han som ny fodboldekspert hos Viaplay. Det oplyser Viaplay selv i en pressemeddelelse.

Om jobskiftet siger Brian Laudrup:

»Jeg ser frem til at blive en del af Viaplays meget kompetente hold af værter, kommentatorer og eksperter. Jeg kender jo en del af dem både fra min egen familie, fra min egen karriere og fra da jeg var på stationen i mange år i starten af dette årtusinde.«

»Det er både gode og dygtige mennesker, som har skabt en fodbolddækning, jeg glæder mig til at træde ind i,« siger Brian Laudrup.

Brian Laudrup skal være med til at gøre tv-seere klogere på Superligaen, Premier League og Champions League.

»Brian Laudrup behøver jo ingen præsentation. Alle danske fodboldfans- og seere kender hans spillerkarriere og har de seneste mange år også lært ham at kende som en af Danmarks bedste eksperter,« siger sportschefen på Viaplay i Danmark, Benjamin Munk Lund, og fortsætter:

»Hans indsigt, viden og gode evne til at formidle spillet og historierne rundt om på en både levende og skarp måde vil jeg se meget frem til at følge. Jeg ved, at Brian Laudrup vil klæde Superligaen, Premier League og Champions League, så vi glæder os enormt meget over at byde ham velkommen tilbage i Viaplay-familien.«

Også Brian Laudrups bror, Michael Laudrup, er ekspert hos Viaplay.

Brian Laudrup skulle i november-december have været en del af VM-dækningen for TV 2. Men landsholdslegenden blev vraget af kanalen efter at have promoveret Dubai i en omdiskuteret kampagne.

Efterfølgende udtalte Laudrup, at han aldrig havde taget jobbet, hvis han vidste, det kostede ham TV 2-jobbet. Læs den historie her.

Brian Laudrup har også tidligere været ansat på TV 3. Samarbejdet ophørte dog i 2014, da Laudrup samtidig lavede bettingreklamer, hvilket ikke var foreneligt med ekspertrollen.