Christian Nørgaard scorede til 1-0, da Brentford på udebane slog Southampton i Liga Cuppen.

Den danske fodboldspiller Christian Nørgaard nyder stor succes for tiden.

Han understregede sin gode form onsdag aften. Han spillede en stor kamp og stod for kampens første mål, da Brentford fra Englands næstbedste række lidt overraskende slog Premier League-klubben Southampton 2-0 i Liga Cuppen.

Dermed er danskerklubben fra London med cheftræner Thomas Frank i spidsen videre til tredje runde af den mindste af de to pokalturneringer i England.

Midtbanestyrmanden Christian Nørgaard spillede en flot 2019/2020-sæson for Brentford, hvor holdet var tæt på at rykke op i Premier League.

Trods det skuffende nederlag i playoff-finalen på Wembley mod Fulham havde Nørgaard stor succes, som er fortsat ind i den nye sæson.

Først forlængede han sin kontrakt med Brentford, så fik han landsdebut for Danmark mod England i Nations League, hvor han blev kåret til kampens bedste spiller i Parken.

Onsdag viste han sig fra en af de lidt sjældne sider, nemlig som målscorer.

På en dødbold efter fem minutter før pausen kom danskeren højest og headede gæsterne i front.

På tærsklen til pausefløjt rykkede det overraskende avancement tættere på, da Joshua Dasilva gjorde det til 2-0.

Southampton, der havde Nørgaards landsholdskollega Jannik Vestergaard på bænken i hele kampen, formåede ikke at komme tilbage efter pausen, og dermed er holdet fra den sydengelske havneby ude af Liga Cuppen.