Allan Kuhn har valgt at skifte sin viceanfører Danny Califf ud med en helt ny spiller i FCM

Martin Albrechtsen er netop kommet til Jylland for at spille under Allan Kuhn i FC Midtjylland. Og den tidligere FCKer har været i West Bromwich og Derby i England, og nu vil Kuhn bruge Albrechtsens erfaring på et formsvagt FCM-hold.

Martin Albrechtsen er dermed blevet ny vice-anfører i stedet for Danny Califf, der på det seneste har været langt væk fra startopstillingen i FCM.

Forsvarsspilleren har allerede fået debut som anfører i pokalkampen mod Brønshøj, hvor den normale anfører Mikkel Thygesen sad ude med en skade.

- Jeg blev rigtig glad for, at Allan gav mig det ansvar. Jeg har ikke prøvet det før, men det passer mig fint, siger Martin Albrechtsen til FCM.dk

- Det er nok lidt symbolsk. Jeg vil altid gerne tage ansvar og vejlede de unge spillere. Jeg vil altid gå forrest og tage initiativ, siger forsvarsspilleren.

Allan Kuhn er glad for at Martin Albrechtsen er kommet til Jylland og nu er vice-anfører i FCM.

- Martin har en erfaring, som vi har brug for i truppen. Han er starter på vores hold, og han har prøvet utroligt mange ting. Han har prøvet at vinde noget. Han er ikke den højtråbende type, men han er god til at dirigere sit hold. Jeg kan regne med ham hver gang, siger Kuhn.

Næste gang FCM skal i kamp bliver det på udebane mod Brøndby.