Inters træner, Antonio Conte, har roser til Christian Eriksen efter onsdagens scoring for Inter.

»Han havde brug for en situation, som gik hans vej, og pludselig virker det hele så positivt,« siger Inter-træneren til Football Italia.

Den danske landsholdsspiller scorede til 2-0 for den italienske klub mod spanske Getafe, da det onsdag aften blev til avancement til Europa Leagues kvartfinaler.

Antonio Conte har tidligere udtalt sig kritisk om Christian Eriksen, der kom til klubben i januar.

I første ombæring var Conte ikke tilfreds med den form, som Eriksen tog med sig til Italien. Han var ikke på 100 %, og det kom han heller ikke, før coronaen tog fat og satte sæsonen på pause.

Det har ikke været meget bedre efter genopstarten, hvor manglende kontinuitet har kastet svingende præstationer af sig. Italienske medier og journalister er ude med riven, og mener 'at han er faret vild' og at han ikke kan gøre en forskel.

I det store hele har han været lige så vant til en bænkplads som en startplads, og indtil videre er det blevet til beskedne tre mål og tre assist for kreatøren.

Inter-træneren forklarer, at danskeren ikke skal tage noget for givet, da holdet kommer i første række.

»Han er en god knægt, og han ved, at jeg træffer de beslutninger, som er bedst for Inter. Men det faktum, at han kommer ind og scorer med det samme, er super vigtigt,« tilføjer Inter-træneren.

Inters næste opgave bliver kvartfinalen i Europa League. De møder vinderen af opgøret mellem Glasgow Rangers og Bayer Leverkusen. De spiller returkamp i aften, og her har Leverkusen en 3-1-sejr med i bagagen.