Michael Gravgaard blev præsenteret tirsdag - her sammen med Randers FC-anfører Christian Keller.
Michael Gravgaard blev præsenteret tirsdag - her sammen med Randers FC-anfører Christian Keller. Foto: Henning Bagger

Superligaklubben Randers FC har tirsdag præsenteret den tidligere landsholdsspiller Michael Gravgaard som ny direktør i klubben.

Den tidligere landsholdsspiller har de seneste år gjort sig som vært og sportschef for flere tv-stationer, men nu vender han tilbage til klubfodbold i en direktørrolle.

Rygterne om hans kandidatur til jobbet begyndte at løbe mandag aften, tirsdag formiddag kunne BT så afsløre, at det var ganske vist. Tirsdag over middag blev den tidligere forsvarsspiller så præsenteret.

»Først og fremmest er jeg utrolig stolt og beæret over, at jeg har fået denne mulighed hos Randers FC. Siden jeg stoppede min aktive fodboldkarriere har jeg haft en drøm om på det rette tidspunkt at være med til at lede en fodboldklub fra den øverste hylde, siger Gravgaard til Randers' hjemmeside:

»Da telefonen ringede, og det var min hjerteklub i den anden ende, så var jeg slet ikke i tvivl.«

Efter karrierestoppet har Gravgaard ikke ligget på den lade side, og det var med til at gøre ham attraktiv for Randers.

»Vi har bemærket, at Michael efterfølgende har været iværksætter og blandt andet sammen med tidligere fodboldkolleger opbygget ejendomsselskabet GoEstate A/S, hvor Michael har været administrerende direktør i en årrække,« siger Randers-formand Svend Lynge Jørgensen og uddyber:

» Han har fået værdifuld ledererfaring og kommerciel indsigt via profilerede job som både tv-vært og sportschef på Canal 9 og siden hen Discovery-koncernen.«

Revisoruddannede Michael Gravgaard afløser Hans-Peter Rasmussen, som kort før årsskiftet stoppede i klubben efter gensidig aftale.

/ritzau/

SMS

Se også

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.