Nicklas Bendtner er taget ud af Wolfsburgs trup inden lørdagens kamp mod Ingolstadt.
Nicklas Bendtner er taget ud af Wolfsburgs trup inden lørdagens kamp mod Ingolstadt. Foto: CESARE ABBATE

Bendtner er pillet ud af Wolfsburgs trup til lørdagens kamp mod Ingolstadt. Det skriver det tyske fodboldmagasin Kicker.

Klubben vil kun have spillere, som dedikerer sig 100% til projektet VfL Wolfsburg, og Bendtner falder tilsyneladende ikke ind under denne kategori.

Bendtners sæson i det tyske har været meget svingende. Han startede som pokalhelt og målscorer i den tyske Super Cup, men har siden siddet på tribunen i flere uger i træk.

ITALY SOCCER UEFA EUROPA LEAGUE

I sommer var beskeden fra Bendtners træner, Dieter Hecking, klar.

»Han har stor konkurrence på banen, så der skal komme mere fra ham. Det har vi fortalt ham klart og tydeligt. Han er 27 år, og jeg tror, at han kan spille længe på et godt niveau. Men i forhold til hans karriere er klokken fem minutter i midnat, og det ved han godt,« sagde Wolfsburg-træner, Dieter Hecking, dengang  til tyske Sport1.

bendtnerbenbennickl

»Vi vil gerne arbejde videre med ham. For jeg mener, at Nicklas er en spiller med virkelig forrygende kvaliteter - også selvom det ikke har set sådan ud det seneste år,« sagde Dieter Hecking i sommer og gjorde det klart, at Wolfsburg ikke havde planer om at sende danskeren afsted på en transfer.

Lørdag spillede Bendtner 81 minutter i 3-0 nederlaget mod Schalke 04, uden at gøre andet væsen af sig end et gult kort.

RB PLUS Stort gulddrama i vente til foråret

BT har været i kontakt med Bendtners agent, Ivan Marko Benes, som meddeler, at man ikke har nogen kommentarer til situationen.

BT har været i kontakt med en Wolfsburg-ekspert i Tyskland, som kalder Bendtner for det nemmeste offer ovenpå den skuffende kamp mod Schalke. Læs interviewet her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.