Foto: JULIAN STRATENSCHULTE

Nicklas Bendtner er på tale hos engelske Crystal Palace, men hos danskerens klub kender sportsdirektøren ikke til interessen fra Premier League.

Sådan lyder den kortfattede besked om Nicklas Bendtners situation i det åbne transfervindue fra Wolfsburgs sportsdirektør, Klaus Allofs, da BT torsdag aften spurgte ham om, hvorvidt han havde hørt fra Crystal Palace vedrørende et køb eller et lejemål af den danske angriver.

GERMANY SOCCER BUNDESLIGA

»Som du ved, så er vi midt i et transfervindue, og der er mange rygter, og man er nødt til at kommentere på alt muligt,« fortæller Klaus Allofs til BT og fortsætter:

»Men han (Bendtner, red.) har en kontrakt med os, og der er ingen tegn på, at der skulle være en transfer på vej med Nicklas Bendtner lige i øjeblikket.«

Bendtner Olsen: Bendtner skal vise tofasdpform i mere end seks uger

Dermed tyder intet på, i hvert fald ikke udadtil, at Wolfsburg er i kontakt med den engelske klub, der frister en tilværelse midt i Premier League.

Det er klubbens manager, Alan Pardew, der i et interview med South London Press torsdag nævner Nicklas Bendtner som en spiller, han holder øje med.

»Der er Adebayor (Emmanuel, red.) og et par andre navne, der har været fremme. Bendtner er en mulighed, og der er også andre, vi kigger på,« siger Alan Pardew blandt andet og uddyber:

»Vi vil have en spiller, som passer ind i gruppen og giver os et løft. Det ville være dejligt at få en stor spiller ind.«

12421454625446254614

Nicklas Bendtner har endnu ikke fået sit personlige gennembrud i tyske Wolfsburg, og derfor har der længe været spekuleret i, at han kunne være på vej videre i vinterens transfervindue.

Danskeren har halvandet år tilbage af sin kontrakt i det tyske.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.