Ole Gunnar Solskjær har endnu ikke fået en permanent aftale med Manchester United, men det bør klubben give ham.

Det mener den franske stjerne Paul Pogba.

I et interview med engelske Sky Sports fastslår midtbanespilleren, der har scoret ni mål i 17 kampe under Solskjær, at United-spillerne gerne ser, at den midlertidige manager får en fast kontrakt.

»Selvfølgelig vil vi have ham til at blive. Resultaterne har været fantastiske. Jeg har et fantastisk forhold til ham – han har et fantastisk forhold til spillerne,« siger Pogba til Sky Sport.

Foto: IAN KINGTON
Vis mere

»Når en spiller er glad, vil han blive ved med at være glad. Solskjær fortjener det. Han kender klubben, han ved alt om klubben.«

»Han er en meget glad træner, der viser tillid til spillerne. Det har givet os friheden til at spille og nyde fodbold igen, hvilket vi måske mistede med de resultater, vi havde før,« siger Pogba med henvisning til de dårlige resultater, som klubben fik i den sidste tid med Jose Mourinho som manager.

Manchester United ligger i øjeblikket nummer fem i Premier League og kæmper for at komme ind i top fire, hvilket giver adgang til Champions League i næste sæson.

Ole Gunnar Solskjær fik en fremragende start i jobbet som Manchester United-manager, da han blot tabte én af de første 17 kampe. I de sidste to kampe før landsholdspausen kom De Røde Djævle dog en smule ned på jorden, da man tabte både til Arsenal i Premier League og til Wolverhampton i FA Cuppen.