Det er den svenske landsholdsspiller Martin Olsson, der er under anklage for at have sendt en sexvideo til en kvinde.

Han har nu valgt at stå frem og fortælle sin version af sagen.

»Jeg er forbandet og skuffet. Nogen prøver at ødelægge det for mig,« siger Martin Olsson til Aftonbladet.

Det var torsdag, at historien kom frem i svenske medier.

Martin Olsson i forbindelse med sommerens VM-slutrunde. Vis mere

Her lød det, at en kvinde havde politianmeldt en unavngiven svensk landsholdsspiller, fordi hun havde modtaget sexvideoer og sexbilleder af ham.

Nu siger Martin Olsson:

»Der er en eller flere derude, som sender billeder og videoer og chikanerer kvinder - og nu må det stoppe. Så jeg har kontaktet forbundet, så de kan hjælpe til i forhold til politiet, så vi kan få fat i de skyldige,« siger Martin Olsson.

Han fortæller. at han har kendskab til, at en eller flere personer igennem flere år har snuppet billeder på hans sociale medier og har brugt dem på Snapchat og Tinder for at udgive sig for at være fodboldspilleren. Herefter en sexvideoerne blevet sendt.

»Det er chokerende, og personen eller personerne har chikaneret kvinder i flere år. Det er også hårdt for kvinderne,« siger Martin Olsson:

»Det er ikke noget godt billede af mig, der bliver fremstillet, når jeg er uskyldig, og jeg tager afstand fra den slags krænkelser. Det ved alle, som kender mig. Det er også trist, fordi så mange ser op til mig som landsholdsspiller, og det betyder meget for mig at være et forbillede.«

Martin Olsson var med Sverige til VM i sommer.

Han spiller til daglig i Championship-klubben Swansea.