Spørger man Wolfsburgs sportsdirektør, Klaus Allofs (tv.), er der intet, som tyder på, at Nicklas Bendtner (th.) er på vej væk fra den tyske klub
Spørger man Wolfsburgs sportsdirektør, Klaus Allofs (tv.), er der intet, som tyder på, at Nicklas Bendtner (th.) er på vej væk fra den tyske klub Foto: scanpix/billedmontage

Nicklas Bendtner gør det godt i Wolfsburg, understreger klubbens sportsdirektør. Men danskeren lider under, at omverdenens syn på ham enten er overdrevent positivt – eller det modsatte.

Historierne omkring Nicklas Bendtner er mange. Sådan er det altid, men især når transfervinduet skubbes op to gange om året.

Denne januar er ingen undtagelse. Klubberne kan igen købe og sælge spillere, og det betyder, at Nicklas Bendtner kan være på vej væk fra tyske Wolfsburg. Igen.

bendtner from

Tirsdag morgen skriver tyske Bild, at Bendtners agent, Ivan Marko Benes, er på udkig efter en ny klub til den danske landsholdsangriber. Blandt andet skulle agenten kigge mod Premier League og Newcastle United, mens også italienske klubber skulle være på banen.

Men Nicklas Bendtner har ikke det ene ben ude af Wolfsburg. I hvert fald ikke, hvis man skal tro klubbens sportsdirektør, som BT har fanget.

»Der er ikke noget specielt. Han gør det godt, men der er altid den slags spekulationer omkring ham,« siger Klaus Allofs til BT.

»Det er den samme situation. Alle ved, hvad han indtil nu har bedrevet i Wolfsburg. Han er en dygtig spiller, så i dag er der ikke noget at fortælle, fordi intet har ændret sig omkring hans situation,« fortsætter Wolfsburgs sportsdirektør.

SOC/

I historien, hvor Bendtner meldes på vej ud af døren, beskriver Bild, hvordan den danske landsholdsspiller mandag var sat til at selvtræne, fordi han er vendt tilbage fra juleferien i for dårlig form. Historien bekræftes af Wolfsburg-træner Dieter Hecking, der understreger at ekstratræningen ’ikke er chikane’ og er ’ganske normal’.

Nu tager Klaus Allofs bladet fra munden. Ikke blot med henblik på Bendtners form efter julepausen, men også omverdenens og mediernes syn på angriberen.

»Det er små problemer (træningen, red.). Han træner godt og er et fuldgyldigt medlem af vores hold, så der er ingen problemer dér. Men i en gruppe er du engang imellem nødt til at reagere. Men som det altid er med Nicklas, er det, der skrives og siges om ham, enten for positivt eller for negativt. Det er aldrig lige i øjet og det er en del af hans problem,« siger Klaus Allofs til BT, inden han understreger sin tilfredshed med danskeren.

»Han gør det godt, han træner, og han er fit. Det er virkeligheden lige nu,« slutter sportsdirektøren.

Nicklas Bendtner har selv taget til genmæle overfor historien om hans manglende fysiske form. Angriberen lagde tirsdag morgen et billede af sig selv på et løbebånd op på det sociale medie, Instagram. Hertil stillede han det retoriske spørgsmål: ’Formsvag? Kan Michael Jordan dunke?

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.