Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos, på vej væk?
Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos, på vej væk? Foto: GERARD JULIEN

Ikke mere. Nu vil to af Real Madrids allerstørste navne væk.

Ingen andre en Cristiano Ronaldo og anfører Sergio Ramos skulle have bedt klubbens præsident, Florentino Perez, om at få lov til at rejse i næste transfervindue, til sommer.

Det er det spanske tv-program ’ El Chiringuito’, der har fortalt om den opsigtsvækkende nyhed. Den er siden blevet gengivet i en stribe af spanske medier.

Ifølge ’El Chiringuito’ skulle Cristiano Ronaldo have fået nok efter lørdagens liga-nederlag til hovedstadsrivalerne Atletico Madrid. Endda på hjemmebane.

Det var her, at portugiseren kom med de opsigtsvækkende udtalelser om sine holdkammerater: ’Hvis bare de var lige så gode som mig,’ lød det blandt andet.

Siden har han angiveligt sagt undskyld i forbindelse med mandagens træning, men det skulle allerede være inden den ydmyge besked, at Cristiano Ronaldo ringede Florentino Perez op.

fhfhfhf

Det skulle være sket søndag, dagen efter 0-1-nederlaget til Atletico Madrid, hvilket var med til at sende Real Madrid hele 12 point efter Primera Divisions nummer et, FC Barcelona.

Præsident Florentino Perez skulle ifølge ’ El Chiringuito’ have forsøgt at berolige sin største stjerne og bede ham om at fokusere på at slutte sæsonen bedst muligt af.

Og selv om sæsonen har været katastrofal på hjemlig grund (Real Madrid er også færdig i pokalturneringen pga. en diskvalifikation), har man trods alt stadigt Champions League. Her er holdet stort set klar til kvartfinalerne inden næste uges returkamp mod AS Roma.

Ramos Ronaldo

Sergio Ramos skulle i øvrigt på samme vis have kontaktet Florentino Perez og have bedt klubpræsidenten om at lytte til sommer-tilbud, igen ifølge ’ El Chiringuito’

Real Madrid spiller onsdag aften i Primera Division. Her er modstanderen bundholdet Levante, på udebane. Den kamp begynder kl. 21.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.