Nicklas Bendtner har fortsat langt til spilletid for Wolfsburg. Det blev tydeligt for danskeren, der måtte nøjes med at se på, mens i alt 21 spillere fra den tyske folkevognsklub fik græs under støvlerne, da Wolfsburg mødte det sydafrikanske hold Ajax Cape Town i en træningskamp onsdag aften.

Wolfsburg er i øjeblikket på træningslejr i Sydafrika forud for starten på anden halvdel af Bundesligaen. Og Nicklas Bendtner har fået klar besked fra både cheftræner Dieter Hecking og sportsdirektør Klaus Allofs: Den danske angriber skal levere en anderledes løbevillig indsats og tilpasse sig den tyske spillestil, hvis han igen skal blive en del af start-elleveren.

Foreløbig ser det dog ikke ud til, at Bendtner har vist tilstrækkeligt fremskridt til, at Dieter Hecking vil bruge ham - heller ikke i en testkamp uden sportslig betydning. Bendtner måtte se på fra bænken, mens næsten alle andre i truppen fik spilletid, da Wolfsburg besejrede sydafrikanske Ajax Cape Town 4-1 i træningskampen. Mens Ivica Olic startede inde på angriberpladsen, kom hollandske Bas Dost ind fra anden halvlegs begyndelse, hvor Hecking byttede ni mand ind. Senere foretog træneren endnu en udskiftning, så i alt 21 spillere kom på banen - bare ikke Bendtner.

Og oven i købet måtte danskeren se konkurrenterne gøre det glimrende. Olic bragte det tyske hold foran 2-1 kort før pausen, mens Dost stod for begge de to Wolfsburg-træffere i anden halvleg.

Bendtner var formentlig ikke helt tilfreds med kun at se på. På det sociale medie Instagram havde han således lagt et billede ud fra holdbussen, hvor han fortalte, at han var på vej ud til årets første kamp.

»Til tider er han skuffet, fordi han ikke spiller, og så må vi forklare ham ordentligt, hvorfor han ikke er med, og hvad han helt konkret skal gøre. Vi er i konstant dialog, og vi er fuld af fortrøstning,« sagde sportsdirektør Klaus Allofs forleden i et interview med BT.

Så nu ser det ud til, at Wolfsburg-ledelsen igen må forklare Bendtner, hvorfor han ikke skulle være med.