Nicklas Bendtner og modellen Philine Roepstorff danner ikke længere par. Det fortæller modellen selv i en video på sin YouTube-kanal.

'Nogle gange går tingene ikke som planlagt. Og nogle gange er det svært at træffe det rigtige valg. Nicklas og jeg er gået fra hinanden,' skriver Philine Roepstorff på videoen.

Parret lagde i deres serie på Dplay 'Bendtner og Philine' i den seneste sæson ikke skjul på, at der var problemer i forholdet, der gjorde, at de havde valgt at tage en pause. Og nu bekræfter modellen, at det er helt slut.

'Det her forhold har lært mig meget - især hvor vigtigt det er at være enige om tingene. Jeg har oplevet mange ting. Så jeg starter et nyt kapitel som en styrket person,' skriver Philine Roepstorff.

B.T. har været i kontakt med Philine Roepstorffs presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen, der bekræfter, at Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff ikke længere danner par.

»Det er korrekt, at de er gået fra hinanden, og hun er flyttet,« fortæller hun.

I videoen fortæller Roepstorff også selv, at hun er flyttet ud af det hus i Nordsjælland, som de købte sammen i efteråret.

'Jeg tog beslutningen om at flytte ud af huset i forstæderne og ind i en lejlighed i hjertet af København,' skriver modellen, der samtidig også viser sit nye hjem frem.

Præcist hvornår bruddet har fundet sted, kan Helle von Wildenrath Løvgreen ikke sige.

»Det er noget tid siden, men jeg kan ikke gå i detaljer,« siger hun til B.T.

I videoen på YouTube viser Philine Roepstorff rundt i sit nye hjem, og hun fortæller, at hun nu er ved at finde sig til rette og håber på en lys fremtid. Samtidig bor hun ikke helt alene, for hun har sin elskede hund Batman med.

'Min roomie: stadig mit livs kærlighed,' skriver modellen til et klip, hvor hunden hopper op i sofaen.

'Jeg er taknemmelig over de muligheder, livet kaster i min retning. Og for alle jer, der får mit arbejde til at give mening,' slutter Philine Roepstorff, der nåede at danne par med Nicklas Bendtner i knap tre år.