I forbindelse med sin retssag er det kommet frem, at Nicki Bille ikke har haft kontakt med sin søn i længere tid.

Det siger Nicki Billes far i Københavns Byret fredag, hvor han skulle afgive vidneforklaringen.

Information kommer frem i forbindelse med det femte forhold, Nicki Bille er tiltalt for, hvilket omhandler trusler mod en sygeplejerske på Rigshospitalet.

Bille lå indlagt efter at være blevet skudt i armen i slutningen af december. Han lå indlagt på Rigshospitalet i lidt mere end en måned, og hændelsen med sygeplejerske skete 27. januar.

Til stede på Rigshospitalet var Nicki Billes far, der vågnede midt om natten, da han hørte skrig og en kvindestemme.

»Jeg går ud på gangen og ser Nicki, som siger til mig "Far, du tror det er løgn - hun slog mig på halsen,« siger Nicki Billes far under sin forklaring og fortsætter:

»Jeg tager Nicki om halsen, og fører ham ind på værelset. Det var sådan set det. Det første jeg hører ham sige, er at han råber noget i retning af: 'Det er fandeme ikke dig, der ligger her med armen skudt af'', 'jeg har ikke set min søn i et år' og den slags ting.«

Nicki Billes far har fredag afgivet forklaring, mens endnu et vidne afgiver forklaring fredag.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Her er der tale om den person, der blev truet af Nicki Bille med en luftpistol.

Fodboldspilleren har erkendt det forhold om at have truet en person med en luftpistol, mens han også har erkendt at være i besiddelse af 0,26 gram kokain. Han nægter sig skyldig i de

Nicki Billes retssag startede torsdag og forventes afsluttet med domsafsigelse fredag.

Torsdag blev der nedlagt forbud mod at live-blogge fra retssagen, men forbuddet er fredag morgen blevet ophævet. Du kan derfor følge med i retssagen live her.