Den skandaleramte fodboldspiller Nicki Bille har gemt på en hemmelighed i flere år.

Men nu er det slut. Han vil ikke gemme på den længere.

For i et stort interview med TV 2 forklarer den tidligere landsholdsspiller nemlig, at et barndomstraume har påvirket ham massivt i mange år.

»Der er nogle ting, som har ligget og naget mig hele mit liv. Ting fra min barndom. Ting, som jeg ikke har fået håndteret,« fortæller han til TV 2.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

I den forbindelse åbner Nicki Bille op om særligt én episode fra barndommen, der har sat dybe spor i ham.

For en aften for mange år siden, da han boede sammen med sin far, tog Nicki Billes daværende stedmor fat i ham, mens han lod, som om han sov, og herefter vendte ham om på ryggen for til sidst at begå et overgreb på ham, påstår den tidligere fodboldspiller.

»Hun forgreb sig på mig jo. Jeg husker det tydeligt. Hun drak vin og gjorde det,« siger han i interviewet.

Nicki Bille har de senere år trukket overskrifter for sine mange skandaler. Senest har han afsonet en fængselsdom for vold, trusler og våbenbesiddelse.

Han blev dog alligevel sendt i Horserød Statsfængsel, da det ifølge reglerne for fodlænke lyder, at det ikke er tilladt at drikke alkohol under en afsoning.

En regel, han brød, og derfor måtte han i fængsel i halvanden måned.

Det er for længst slut med fodbold på øverste hylde for Nicki Bille. Noget, der blandt andet skyldes en ulykke, han var ude for tilbage i juledagene i 2018.

Her endte en festlig aften nemlig helt galt for Bille, der blev skudt med 40 hagl i den ene arm. Noget, der efterfølgene gjorde, han længe kæmpede med at genvinde førligheden i armen.

Nicki Bille foran Københavns Byret i april 2019.
Nicki Bille foran Københavns Byret i april 2019. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Han spillede dog i en periode i Ishøj IF, men samarbejdet ophørte i november 2019. Blandt andet fordi han ikke var helt mødestabil, lød forklaringen. I juni 2020 kom det så frem, at han spillede i serie-klubben Værebro Boldklub.

Nicki Bille nåede i sin professionelle karriere at spille for blandt andre FC Nordsjælland, Villarreal, Rosenborg, Lech Poznan og Esbjerg. Han nåede at spille tre kampe for det danske A-landshold.