Stjernespilleren Neymar scorede et flot mål, da Brasilien i den sidste test før VM slog Østrig 3-0.

Wien. Superstjernen Neymar er tilsyneladende klar til at lade fødderne tale ved VM-slutrunden i Rusland.

I den sidste testkamp mod Østrig søndag scorede Paris Saint-Germain-spilleren et flot mål efter lidt over en time, da han bragte Brasilien foran 2-0 i 3-0-sejren.

Neymar modtog bolden i feltet efter 62 minutter og trillede med en fodfinte bolden forbi den østrigske forsvarsspiller Aleksandar Dragovic, inden stjernespilleren scorede med en flad afslutning.

Her gik bolden mellem benene på Østrigs fremstormende keeper, Heinz Lindner.

Forinden bragte Manchester Citys Gabriel Jesus Brasilien foran 1-0 i det 36. minut, da han fra en spids vinkel i venstre side sendte bolden sikkert i mål.

Det blev 3-0 efter endnu en sikker scoring af Brasilien, som Philippe Coutinho stod for.

Neymar fik comeback, da han scorede i Brasiliens 2-0-sejr over Kroatien for en uge siden.

Før den kamp havde Neymar ikke været i aktion på grønsværen siden 25. februar, da han måtte udgå for Paris Saint-Germain i en kamp mod Marseille med en skade i ankel og fod.

Neymar gik også glip af returmødet mod Real Madrid i ottendedelsfinalen i Champions League, og alt har siden skaden handlet om, at verdensstjernen skulle blive VM-klar for Brasilien.

Brasiliens første kamp ved VM er opgøret mod Schweiz 17. juni.