Undskyld, undskyld, undskyld.

En af fodboldens største stjerner, brasilianske Neymar, er kommet i alvorlig klemme efter en affære.

Nu sender PSG-angriberen en offentlig undskyldning til sin kæreste, influenceren Bruna Biancardi, som er gravid med deres fælles barn.

'Undskyld, jeg begik en fejl. Alt dette rammer den mest særlige person i mit liv. Kvinde, jeg drømmer om at have ved min side, moderen til mit barn. Det ramte din familie, som nu er min familie. Det ramte dit privatliv midt i din graviditet,' skriver Neymar på Instagram, efter at det i flere brasilianske medier er kommet frem, at han i februar havde en affære med en brasiliansk model.

Neymar og Bruna Biancardi har datet siden 2021.
Neymar og Bruna Biancardi har datet siden 2021.
Vis mere

31-årige Neymar og 29-årige Biancardi, som har været sammen on/off siden 2021, annoncerede i april, at de venter et barn. 

Derfor er historien om den brasilianske landsholdsstjernes affære eksploderet i hjemlandet, hvorfor han har følt sig nødsaget til at gøre sin undskyldning til kæresten offentlig.

'Bru, jeg har allerede undskyldt for mine fejl, for den unødvendige opmærksomhed, men jeg føler, at jeg er nødt til at gøre det offentligt. Hvis et privat anliggende bliver offentligt, skal undskyldningen også ske i offentligheden,' lyder det videre i det lange skriv på Instagram, som slutter med en kærlighedserklæring:

'Jeg kan ikke forestille mig at leve uden dig. Jeg ved ikke, om vi kommer over det, men du ved, jeg vil prøve. Vores kærlighed til vores baby vil overleve. Jeg elsker dig.'

Mens der er uro på kærlighedsfronten, er Neymars fodboldmæssige fremtid også usikker, da han formentlig er færdig i PSG denne sommer.