Foto: BENOIT TESSIER

Han koster 1,65 milliarder kroner. Og så kan man vel egentlig godt forstå, at Neymar gerne vil passes på. Og det vil han.

For verdens dyreste fodboldspiller har taget konsekvensen af at være en af de mest feterede stjerner i verden, når han tuller rundt i Paris eller på den franske riviera. Efter skiftet fra Barcelona til Paris SG har Neymar ansat UFC-kæmperen Nordine Taleb som sin personlige bodyguard. Det skriver flere medier som blandt andre FourFourTwo.com.

FBL - QATAR - LEKHWIYA - LAUDRUP

Med en ugeløn på over fire millioner kroner skal der selvfølgelig også findes noget at bruge pengene på. Og med Neymars hang til ikke blot at sidde hjemme i stuen er det ikke nødvendigvis en dårlig idé at have en mand til at holde de mest ivrige fans på afstand.

SPO-TEN-WTA-WESTERN-&-SOUTHERN-OPEN- --DAY-5

Det burde Nordine Taleb kunne. Franskmanden har vundet 13 af sine 17 kampe, men fremover får han næppe lige så meget tid til sin træning som tidligere. Nu skal den 36-årige UFC-kæmper nemlig også bruge nogle af kræfterne på at afskærme Neymar. Og det skal han gerne gøre godt. For Neymar har verdens dyreste ben, og allerede i sin debut strålede brasilianeren med et mål og en assist.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.