Den tidligere Manchester United-profil og nuværende tv-ekspert Gary Neville er langtfra imponeret over Premier League og dets klubbers ageren under coronapandemien.

Neville efterlyser, at ligaen, Premier League, og klubberne tør tage tyren ved hornene og presse på for en genåbning af ligaen, der har været lukket ned siden begyndelsen af marts.

Det skriver Independent.

Gary Neville har ytret sin frustration på Twitter, hvor han skriver, at Premier League og klubberne ikke tør presse på for en genåbning.

Årsagen er ifølge ham, at de er skræmt til døde for at blive gjort ansvarlige, hvis noget skulle gå galt.

»Premier League har et mareridt. De bliver ved med at råbe: 'Helbredet skal sættes først,' men hvisker så i samme åndedrag: 'Vi bliver nødt til at genoptage ligaen',« skriver han og fortsætter:

»Jeg ville have større respekt for dem, hvis de sagde: 'Vi accepterer og forstår den stigende helbredsmæssige risiko, men det er en risiko, vi er villige til at tage.' Men det gør de ikke, fordi de er skræmt til døde.«

I et senere svar på tråden uddyber Neville sit skriv.

Her fortæller Neville, at han med 'skræmt til døde' refererer til, at klubberne ikke tør presse på for en genåbning, fordi de er bange for at blive gjort ansvarlige, hvis noget skulle gå galt.

Gary Nevilles skriv på Twitter kommer, efter at klubberne i Premier League havde møde fredag, hvor en genåbning af ligaen var på dagsordenen.

Independent skriver, at den dato, der lige nu arbejdes på, er 8. juni.

Premier League-klubberne er fortsat opsatte på at spille sæsonen til ende.