Tyskland ser frem til at møde England i ottendedelsfinalen på Wembley, fortæller målmand Manuel Neuer.

25 år efter at have knust de engelske fodboldhjerter i EM-semifinalen i 1996 ser Tyskland frem til at vende tilbage til Wembley.

Tirsdag skal tyskerne således møde England i et brag af en ottendedelsfinale efter at have spillet 2-2 mod Ungarn onsdag.

- Det var noget af en thriller. Det var hårdt for nerverne, siger en lettet tysk målmand Neuer ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Det bliver en fuldstændig anden kamp mod England. Vi ønsker at nå længere. Og Wembley passer os godt, tilføjer Manuel Neuer med et grin.

Gareth Southgates mandskab vil uden tvivl gøre alt, hvad det kan, for at tage hævn for nederlaget i 1996, som de engelske værter tabte på straffespark til tyskerne, som gik hele vejen og slog Tjekkiet i finalen.

Onsdag tog Ungarn en højst overraskende føring efter blot 11 minutter, og Joachim Löws tropper bevægede sig på randen af en fiasko med bagud 1-2.

Men seks minutter før tid sørgede indskiftede Leon Goretzka for udligningen til 2-2, der sendte Tyskland videre på Ungarns bekostning.

- Jeg er meget glad. Vi har ikke mere tvivl i os og er fulde af selvtillid, siger Leon Goretzka ifølge AFP.

Joachim Löw erkender, at hans hold lavede masser af fejl, men er fortrøstningsfuld forud for det afgørende møde med englænderne.

- Vi kommer til at være bedre mod England, det lover jeg, siger han ifølge AFP.

For Ungarn er det bittert at måtte forlade turneringen.

- Det er svært at finde ord, siger målmand Péter Gulácsi.

- Vi spillede en god kamp. Tyskland dominerede, men vi scorede to mål. Vi var uheldige. Det her er meget bittert, siger han ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Fra gruppe F er også både Frankrig og Portugal videre til ottendedelsfinalerne efter deres 2-2-opgør onsdag.

Frankrig vinder gruppen foran Tyskland og møder Schweiz i Bukarest på mandag.

Portugal går videre som en af de fire bedste treere og møder Belgien i Sevilla på søndag.

/ritzau/