Det var et spørgsmål om millimeter, der gjorde FCKs aften i Parken til en nedtur i stedet for succes.

For efter at være kommet bagud 1-2 til mægtige Bayern München pressede FCK tyskerne i en sådan grad, at et Jordan Larsson-forsøg til allersidst blev reddet med det yderste af fingerspidserne af den tyske keeper Sven Ulreich.

Og dét ærgrer FCK-målscoreren Lukas Lerager voldsomt meget.

»Jeg havde da håbet, at ham Ulreich der lige havde klippet negle i går. Så var den nok gået ind. Det er pisse uheldigt. Det havde gået amok herinde i Parken, hvis vi havde fået 2-2 til sidst, og det havde Jordan fortjent,« lød det fra Lerager, der var frustreret over, at Bayern drog fra Parken med en 2-1-sejr.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vis mere

Han kalder nemlig FCKs præstation mod Bayern for den bedste i hans FCK-tid, hvorfor han mener, det er misvisende, at FCK har et point i gruppespillet efter to kampe mod Galatasaray og tyskerne, hvor man har været foran.

»Jo, det er misvisende. Men de viser igen, at der på det her niveau ikke skal mere til end en meter, før de slår til, og det er dét, der ærgrer mig mest. For vi spiller en flot kamp,« siger han og tilføjer:

»Det er frustrerende, selvfølgelig - og vi får ikke noget med. Vi spillede til det, men spillere på deres niveau er bare dygtige, og hvis man ikke er fokuseret i sekundet, så kan det gå stærkt, og det gjorde det.«

FCK lukkede igen, igen to mål ind i Parken, og det på fejl af Denis Vavro og Valdemar Lund i forbindelse med 1-2-målet.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vis mere

Det tager Lerager dog noget mere roligt, end han gjorde, da Elias Jelert i Galatasaray fik et kosteligt rødt kort.

»Folk gjorde, hvad de kunne for at reparere på det, men igen det er svært. Der er ikke så meget mere at sige til det, for det gik stærkt,« siger han og tilføjer om defensiven:

»Jeg vil ikke kalde det fejl, men vi må kigge på grunden til, at de kommer til deres chancer. Det er det bedste svar, jeg kan give.«

Lerager selv fik omvendt Parken til at eksplodere med et flot mål til 1-0 i første halvleg.

»Den dumpede lige ned foran mig, fordi de ikke clearede den ordentligt - og så var det bare dejligt at se den gå i kassen.«

»Det var dejligt ned mod Sektionen (FCKs stemningstribune, red.), men igen, det er først, når man får det på afstand og måske stopper karrieren, at man finder ud af, hvor fedt det var - for vi kan ikke bruge det til så meget,« lød det fra Lerager.

FCKs næste Champions League-opgave er den 24. oktober mod Manchester United på Old Trafford.