Den danske landsholdangriber Nadia Nadim vil væk fra den engelske storklub Manchester City.

Men den danske stjerne får ikke sit ønske opfyldt. De lyseblå vil ikke lade hende gå.  Det fortæller Nadims agent, svenske Michael Kallbäck, til B.T.

»Manchester City har besluttet sig for at beholde hende. Så vi venter og venter på, at hendes kontrakt udløber. Nadia vil kæmpe derovre, respektere sin kontrakt og opføre sig professionelt,« siger Kallbäck.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Det er godt to uger siden, Nadia Nadim overraskende proklamerede, at hun vil væk fra Manchester City, hvor hun tiltrådte i vinter. Den 30-årige landsholdsspiller skrev sidste efterår under på en to-årig kontrakt med den engelske storklub, der løber frem til 31. december 2019. Men hun er ikke faldet til i klubben, efter hun kom dertil fra et ophold i den amerikanske klub Portland Thorns FC.

»Det er en fantastisk klub på mange måder, men det er det ikke for mig. Jeg har aldrig følt mig hjemme i Manchester eller i Manchester City, og jeg har gjort det klart for ledelsen, at jeg vil væk. Det er en følelse, jeg har haft længe,« sagde Nadim til BBC den 26. juli.

»Jeg håber bare, klubben respekterer mig som person og accepterer min transfer request. Jeg håber, at situationen bliver løst snart, så jeg kan koncentrere mig om at spille fodbold og være glad,« lød det videre.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Det fik efterfølgende Manchester City, der i sidste sæson nåede semifinalerne i Champions League, til at sige, at der ville blive taget hånd om Nadims problemer.

»Det vil blive håndteret på en rolig og professionel måde af de rigtige folk i klubben,« sagde Manchester Citys manager, Nick Cushing.

Men den håndtering har altså ikke resulteret i en accept af Nadia Nadims ønsker. Hun må derfor bide tænderne sammen og lade tiden gå.