Manchester United vandt søndag en vigtig sejr i kampen om top-4-pladserne i Premier League, da holdet hjemme på Old Trafford besejrede Chelsea med 2-1.

Willian bragte gæsterne foran, før Romelu Lukaku og Jesse Lingard vendte slagets gang.

Dermed er Manchester United tilbage på andenpladsen med 59 point.

Liverpool, Tottenham og Chelsea følger efter med henholdsvis 57, 55 og 53 point.

Dermed ligger Chelsea netop nu til at blive sorteper i kampen om Champions League-billetter.

Suveræne Manchester City har 72 point.

Chelsea kom flyvende ud af starthullerne, og allerede i det fjerde minut havde Alvaro Morata et drøn på overliggeren, før Eden Hazard sendte riposten mod mål og måtte se United-målmand David de Gea fiste bolden over buret.

Hazard var også i en hovedrolle, da Chelsea kom foran efter 32 minutter.

Willian vandt en hovedstødsduel i eget felt, førte bolden frem, fik den retur fra Hazard og klappede den hårdt forbi De Gea ved nærmeste stolpe.

I Chelsea-forsvaret havde Andreas Christensen fået genvalg til startopstillingen efter sin dyre fejlaflevering i Champions League-kampen mod Barcelona.

Han og forsvarskollegerne kom i fokus flere gange. Blandt andet i det 39. minut, da Romelu Lukaku først knuste Andreas Christensen i en duel på kanten af feltet.

Efter endnu en vundet duel og en god kombination kom belgieren til afslutning på kanten af det lille felt og udlignede sikkert til 1-1.

I anden halvleg var der længere mellem snapsene, men da der blev serveret, var det en af de gode.

Efter 67 minutter kom Lukaku flyvende sidelæns gennem luften og tvang med en helflugter Chelsea-målmand Thibaut Courtois til en stor redning.

Et kvarter før tid lagde Lukaku så den aflevering, som fandt Jesse Lingard. Bag en fejlplaceret Andreas Christensen headede han 2-1-målet ind.

Willian bød ind med et bud på en udligning kort efter, men David de Gea var nede som en kat, og Chelsea måtte rejse hjem uden point.