Lyt til artiklen

En række danske fodboldfans fik en forskrækkelse mandag aften.

For kort inden planlagt kampstart i dysten mellem Østrig og Danmark var der problemer for YouSee, der ikke kunne få hul på deres streaming på app eller computer. B.T. modtog mange henvendelser om problemerne, og på de sociale medier luftede kunder også deres frustrationer, mens selskabet beklagede.

Fodboldseerne missede dog næppe et minut af Nations League-duellen, for halvanden times udskydelse af kickoff gav tv-udbyderen tid til at fikse teknikken.

»Vi var nede i 20 minutter cirka, og der var forsinkelse af landskampen, så det var jo heldigt, kan man sige. Vi skal ikke prøve at nedtone problemet, men dem, der ser tv som flow-tv – hvilket de fleste gør, når de abonnerer på en tv-løsning som YouSee – de mærkede det ikke. Det var et problem for dem på computeren eller dem, der brugte appen,« siger Trygve Ilkjær, der er kommunikationschef i Nuuday, der står bag YouSee.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Vi har nogle gode bud på, hvad grunden var, men det skal vi altså bruge lidt tid på at finde ud af, så vi kan forebygge det, så det ikke sker igen. Det er en teknisk fejl.«

Der er nok nogle, der vil tænke: 'Kan vi regne med dem til næste landskamp?'. Er der gode udsigter for det?

»Det er der bestemt. En gang er måske en gang for meget, men det er jo ikke så tit, det sker heldigvis.«

»Vi kan ikke give nogen garantier, men vi yder det bedste for at give en stabil oplevelse,« siger Trygve Ilkjær.

Kickoff endte med at være kl. 22.15, og derfor sluttede opgøret også på den anden side af midnat – heldigvis med en dansk sejr efter et uventet drømmemål af Jens Stryger Larsen, der ikke har spillet klubfodbold siden oktober.