Manchester Uniteds nye træner, David Moyes, har måttet stå model til kraftig kritik oven på transfervinduets handler. Men nu kommer hans portugisiske landsholdsspiller ham til undsætning.

Mange havde forventet, at Nani ville forlade United allerede i løbet af den netop overståede sommerpause - eller smutte fra klubben på en fri transfer efter kontraktudløb næste sommer. Alle spekulationer blev imidlertid manet til jorden i sidste uge, da Nani skrev under på en femårig kontrakt med klubben. Portugiseren fortæller nu, at det var Moyes, der overtalte ham til at forlænge med klubben:

- Jeg er meget tilfreds med indholdet af mine nye aftale med United. Denne sommer var ikke nem, men efter en masse overvejelser og snakke med David Moyes, er jeg sikker på, at det er den bedste løsning, sagde landsholdsfløjen til Daily Mirror.

Han erkender, at han havde tilbud fra flere interessante klubber, men han fastslår samtidig, at ingen af dem for alvor var tæt på at lokke ham fra klubben:

- Jeg føler, at jeg kan tilbyde United en masse. Jeg havde flere spændende tilbud, men ikke noget, der for alvor fristede mig i forhold til at forlade United.

Nani ved, at spilletid ikke kommer af sig selv. Han er derfor indstillet på at arbejde hårdt for klubben:

- Træneren ville ikke garantere mig en plads i startopstillingen mere end de andre spillere. Jeg ved, jeg skal arbejde hårdt for at komme på holdet. Det er mit mål for denne sæson.