Uheld og dårlige tider bliver ved med at vælte ind over Inter-spilleren Radja Nainggolan.

Nu har hans kone, Claudia Nainggolan, fået den enormt kedelige besked, at hun har kræft.

Det fortæller hun på Instagram.

»I en måned er jeg vågnet hver morgen og håbet, at det var et mareridt. I stedet vågner jeg og indser, at jeg lever i et mareridt,« indleder hun sin fortælling.

»Jeg havde håbet, at denne dag ville komme så sent som muligt i mit liv, men sådan skulle det ikke være. Dagene er fløjet af sted og med dem også min glæde. Fra i dag begynder begynder jeg en ny vej i mit liv - kemoterapien.«

»Og hvem havde troet, at Claudia for én gangs skyld er bange for at starte en ny dag i sit liv. Frygt er undervurderet,« skriver hun, inden hun takker dem, der den seneste måned har været der for hende.

»Jeg takker af hele mit hjerte alle venner og familiemedlemmer, der i denne måned har hjulpet mig og givet mig styrke og positiviten, der er nødvendig for at kæmpe denne kamp.«

Ikke nok med, at ægteparret nu skal kæmpe deres livs kamp for Claudia, er der også Radja Nainggolans karriere at tænke på.

Han står nemlig foran et klubskifte.

For selv om det kun er et år siden, at han skiftede fra Roma til Inter, har han allerede fået at vide, at han skal finde sig et nyt sted at spille fodbold.

Det kommer oveni, at han sidste år overraskende ikke blev udtaget til Belgiens VM-trup.

Og så er der ikke mindst det vigtigste i livet, nemlig Radja og Claudia Nainggolans to piger, de også skal varetage.