Farmand var fodboldstjerne i 90’erne. Nu er stjernebørnene blevet voksne og fortæller her i BT om en opvækst med en berømt fodboldfar:

Nadia Jensen

23 år
Datter af John 'Faxe' Jensen og Anette Jensen og søster til Julie
Butikschef i Pieces i Fields
Bor i Vanløse sammen med kæresten Christian Larsson, der spiller Danmarksserie i Greve

Nadia Jensen blev konsekvent kaldt Faxe i gymnasiet efter farmands berømte kælenavn, og så har hun nydt godt af John Faxe Jensens berømte scoring fra EM-finalen i 1992.

- Da jeg var lille, kunne jeg aldrig have min far i fred. Vi kunne ikke bare gå i Tivoli eller i biografen uden at blive stoppet hele tiden af folk, der lige ville snakke fodbold. I den alder var det nok lidt irriterende for mig. Men jeg synes heldigvis aldrig, at vi har været ude for negative oplevelser, hvor folk har råbt grimme ting efter os og så videre.

- I gymnasiet blev jeg konsekvent kaldt for Faxe. Ikke Nadia. Men Faxe. Jeg har det helt fint med det kælenavn. Det havde jo også sine fordele i gymnasiet. Alle vidste, hvem min far var. Det gav også lidt mere opmærksomhed, og det var meget sjovt. Det var i hvert fald ikke noget, som var negativt.

Se alle billederne: Her er fodboldstjernernes børn

- Det år, vi tilbragte i Madrid, hvor min far var assistent for Michael Laudrup i Getafe, var rigtig godt for vores familie. Vi blev meget tætte ved at have den oplevelse sammen i et andet land. Vi rykkede ligesom tættere sammen.

- Da jeg flyttede til Spanien, fandt jeg ud af, hvem der virkelig var ens rigtige veninder, og hvem der måske bare syntes, jeg var interessant på grund af min far. Jeg lærte, hvem der stadig var der for mig, selv om vi ikke længere boede i samme land. Det var en værdifuld erfaring, som jeg også kan give videre til min søster. Der var nogle, der faldt fra, da jeg flyttede. Det var sundt at blive klogere på den måde.

- Jeg har tit fået drinks i byen, fordi min far har scoret i en EM-finale. Det har især været fyrene, der har været helt vilde, og så skal de lige høre det ene og andet. Det er kun sjovt, og jeg er jo bare stolt over min far. Når jeg ser billederne fra EM-finalen, hvor min far scorer, så får jeg den dag i dag gåsehud.

Læs også: Julie 'Faxe' Jensen: Bor i Greve sammen med sine forældre

- Mange spørger mig, om det ikke er underligt at se sin far i tv, men jeg er jo vokset op med det. Nogle fædre arbejder i en bank, min far spillede fodbold og lever stadig af fodbold. Det har jeg været vant til hele mit liv.

- Jeg har arvet min fars vindergen, det er helt sikkert. Når jeg går ind for noget, så gør jeg det 100 procent. Jeg hader at tabe i alt, hvad jeg foretager mig. Jeg danser showdans på højt niveau, og vi har været til verdensmesterskabet flere gange. Jeg spillede fodbold både i Greve og i Brøndby, da jeg var yngre, men så blev jeg teenager og mere piget. Så passede dansen bedre ind.

Læs her hvordan det gik fodboldstjernernes børn:

Nicolai Laudrup: Far håbede, jeg ikke blev fodboldspiller

Rasmine Laudrup: Mange ved ikke engang, at jeg findes

Laudrups søskende: Mads er ikke den store danser (mobillink)

Cecilie Schmeichel: Jeg klarer den selv uden min  fars penge

Rebecca Laudrup: Jeg har boet flere steder, end mange voksne har

Nadia ’Faxe’ Jensen: Jeg har fået mange drinks, fordi far scorede i EM-finalen

Julie 'Faxe' Jensen: Jeg oplever ting, andre unge aldrig vil komme til

TV: Faxe trænede sin datter (mobillink)

Rikke Vilfort: Min far har altid været der, når jeg har haft brug for ham

Mikkel Vilfort: De spø’r mig tit, om han tog den med hånden

TV: Navnet Vilfort gav gratis drinks (mobillink)

Josefine Høgh: Jeg har forsøgt at være Josefine og ikke Lars Høghs datter

Jonas Høgh: Jeg følte, at jeg ikke kunne leve op til navnet