Verdens bedste tennisspiller, Rafael Nadal, er som investor i Real Mallorca mere end tilfreds med, hvad Michael Laudrup har fået ud af de svære betingelser i sin første tid i klubben.

Han er i Melbourne for at jagte titlen ved Australian Open i tennis. En titel der kan gøre spanske Rafael Nadal til indehaver af alle fire Grand Slamtitler på samme tid. Men at hjertet banker for fodbold, og særligt Real Mallorca er tydeligt, da sporten.dk fanger verdensetteren i Melbourne til en kommentar på Michael Laudrups indflydelse på holdet fra spanierens fødeø.

- Michael Laudrup gør et fantastisk job, mere end man kunne drømme om. Situationen i klubben for bare et år siden var ikke ideel. De økonomiske problemer krævede en del forandringer, hvilket aldrig er let for spillere eller andre omkring holdet, siger Nadal til sporten.dk.

Da Real Mallorca var i nød valgte Nadal, sammen med en investorgruppe, at træde til og sikre klubbens eksistens.

Og selvom Rafael Nadal kunne glæde sig over en let sejr i første runde i Melbourne, mod en skadet Marcos Daniel, var glæden til at overse. Nyheden om Mallorcas nederlag på 0-3 i Madrid mod Atletico var kommet helt til Australien.

- Selvfølgelig er det ikke et positivt resultat. Men vi skal se det på en anden måde, Mallorca har haft en fantastisk sæson. De har allerede 27 point, i en sæson, hvor målet er overlevelse, så Laudrup og spillerne kan godt holde hovedet højt, siger Nadal.

Selvom han rejser verden tynd i jagten på at indhente Roger Federers rekord på 16 Grand Slamtitler (Nadal har 9), så er spanieren en af de mest trofaste fans af klubben fra den spanske ferieø. Et hold, hvor Rafaels onkel, Miguel Nadal, er assistent for Michael Laudrup.

- Jeg elsker at se dem på stadion, når jeg er hjemme på Mallorca. Det er jeg desværre ikke så tit, men jeg forsøger at følge dem, uanset hvor i verden jeg er. Men hernede (Australien red.) er det lidt svært på grund af tidsforskellen, konstaterer Rafael Nadal.