Rasmus Højlund var tirsdag medvirkende til at sende sin tidligere klub FC København i gulvet i Champions League, da han med sit hold Manchester United vandt 1-0 på Old Trafford.

Det danske modstanderhold havde sågar hans bror Oscar Højlund med i opgøret, så der var andre følelser på spil end i så mange andre kampe.

»Jeg ville hellere have, at det var et andet hold end FCK, der tabte, men når jeg spiller for Manchester United, så spiller jeg for Manchester United, og så håber jeg på, at vi vinder, så det er så simpelt,« siger Rasmus Højlund og tilføjer:

»Det betyder altid noget at skulle spille mod sin tidligere klub. FC København betyder meget for mig, og det har det altid gjort,« lyder det fra landsholdsangriberen, inden han igen slog helt fast, at det vigtigste for ham nu engang er at føre sit eget hold til succes.

FCK-spiller Oscar Højlund har ikke de store følelser for modstanderholdet, men havde et familiebånd, og det gør, at han håber på gode tider for 'de røde djævle'.

»Ej, jeg har altid været glad for Chelsea, men jeg har sgu heller ikke noget imod United, specielt når Rasmus spiller her. Så ønsker jeg også det bedste for United.«

Rasmus Højlund og Oscar Højlund nåede akkurat ikke at være på banen samtidig, da Manchester United-spilleren blev skiftet ud med fire minutter igen, mens Oscar Højlund kom på banen i overtiden.

Der er et nyt møde mellem klubberne om to uger i København.