Nicklas Bendtner svæver i den grad på en lyserød sky for tiden.

Noget, den danske landsholdsangriber bestemt ikke lægger skjul på på de sociale medier.

På sin Instagram-profil har Bendtner for første gang sat ord på sin kærlighed til den 20-årige Natasja Madsen, som han har dannet par med siden foråret.

'Nogle mennesker når bare ind, hvor ingen andre når,' lyder de søde ord til et billede, danskeren har delt af sin kæreste.

Det var tilbage i april, at parret endegyldigt offentliggjorde deres forhold, og tilbage i juni var de på sommerferie sammen, hvor turen gik til Santorini i Grækenland.

Her delte parret flittigt billeder fra kærlighedsferien, og det er ikke kun privat, at det kører på skinner for Nicklas Bendtner.

Også på fodboldbanen oplever han stor succes. På halvandet år har han genrejst den karriere, som ellers var grundstødt i Wolfsburg og Nottingham Forest.

Noget, der har ændret sig, siden han overraskede en stor del af fodboldverdenen i starten af marts ved at skifte til norske Rosenborg.

Her står Nicklas Bendtner indtil videre noteret for 14 mål i sæsonen, og den store fremgang i Norge har også betydet, at den danske angriber har været med landsholdslejren de sidste to gange.

I den netop overståede landsholdspause startede han endda inde i Telia Parken, da Danmark mødte Rumænien søndag aften.