José Mourinho har besluttet sig for at udtage otte mulige debutanter i søndagens hjemmekamp mod Crystal Palace, så stjernerne kan være helt klar til Europa League-finalen mod Ajax.
José Mourinho har besluttet sig for at udtage otte mulige debutanter i søndagens hjemmekamp mod Crystal Palace, så stjernerne kan være helt klar til Europa League-finalen mod Ajax. Foto: PAUL ELLIS

Manchester Uniteds manager, José Mourinho, har udtaget en trup, der tæller otte mulige debutanter til sæsonens sidste Premier League-kamp søndag på hjemmebanen Old Trafford mod Crystal Palace.

De otte mulige debutanter er målmændene Kieran O'Hara (21 år) og Joel Castro Pereira (20 år), forsvareren Demetri Mitchell (20 år) og midtbanespilleren Zachary Dearnley (19 år), Angel Gomes (16 år), Josh Harrop (21 år), Scott McTominay (20 år) samt Matthew Willock (20 år)..

»Normalt ville jeg ikke udtage så mange unge spillere. Man tager en eller to, og så skal de læne sig op ad de ældre spillere,« siger José Mourinho om hold-udtagelsen ifølge BBC.

»Jeg kender de unge spillere. Jeg har set dem spille ungdoms- og reserveholdsfodbold. Det bliver en stor oplevelse for dem, men de er ikke klar til det. Måske en eller to af dem. men ikke dem alle sammen på en gang,« siger Manchester Uniteds portugisiske manager.

SOCCER-ENGLAND-SOU-MUN/a

Når han alligevel har udtaget de otte spillere, er det af en bestemt årsag.

»Antallet af kampe er det store problem. Det er ufatteligt,« siger José Mourinho.

Manchester United har til dato spillet 62 turneringskampe i denne sæson.

SOCCER-ENGLAN2D-MUN-CLV/

Klubbbens største prirotitet i sæsonen er at vinde Europa League, da vinderen får adgang til næste sæsons Champions League. Manchester United møder Ajax fra Holland i finalen på onsdag, og til den kamp kommer 'de røde djævle' i stærkeste opstilling.

Hvis Ajax vinder, må Manchester United også til næste sæson tage til takke med Europa League, da holdet er sikker på at blive nummer seks i Premier League. Søndagens modstander, Crystal Palace, har intet at spille for.

Helt stjerrneforladt bliver holdet dog ikke søndag, for José Mourinho har besluttet at give spilletid til verdens dyreste fodboldspiller, Paul Pogba, der har misset de to seneste kampe, fordi hans far er død.

Til gengæld risikerer Wayne Rooney ikke at få en farvel-kamp på Old Trafford, da han ifølge José Mourinho 'sandsynligvis ikke' kommer til at indgå i truppen.

Det er usikkert, om anføreren - der har tilbragt en del tid på bænken i denne sæson - fortsætter i Manchester United efter sommerferien.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.