Hverken de danske landsholdsspillere eller Morten Olsen har glemt nederlaget til Armenien på 0-4 11. juni i Parken. At nederlaget stadig spøger i landsholdslejren, var tydeligt på det pressemøde, som landsholdet holdt mandag formiddag forud for kampen mod Armenien i Yerevan tirsdag aften.

Landstræneren forklarede på pressemødet, at kampen stadig sidder på nethinden hos ham selv og spillerne, og at den har været svær at ryste af sig. 

- For os danskere tror jeg, at om man er på holdet eller omkring holdet, står denne her kamp i juni måned som en plet, der skal vaskes væk. Det er måske lige hårdt nok at bruge den sammenligning, man skal ikke sammenligne, men i hvert fald fodboldmæssigt var det for os 11. september, sagde Olsen. 

- Det var 11. juni, at vi spillede, men det føltes resultatmæssigt som en blamage vi lavede. Det er noget, der stadig kører på nethinden hos alle spillere, og det er også fint, at det kører på nethinden, konstaterede landstræneren i forhåbning om, at spillerne ikke vil gentage nogle af de fejl, der førte til nederlaget, som gjorde det meget svært for Danmark at nå til VM.

- Jeg sagde resultatmæssig blamage, men vi havde jo chancerne i den kamp, men vi brændte de chancer og muligheder, vi havde. Og lige så slemt, traf vi forkerte beslutninger ved tre af deres mål, sagde Olsen på pressemødet, der foregik på Marriott Hotel i centrum af Yerevan.

Anfører Daniel Agger var ikke med i kampen med i Parken, men han erkender, at nederlaget ramte truppen.

- Jeg tror, at alle bliver er ramt af et sådant nederlag. Når man er så meget ind over et fodboldhold, er det lige meget om du spiller eller ikke spiller, så bliver man ramt. Og naturligvis har det taget hårdt på os at tabe 0-4. Vi skal ikke tage noget fra Armenien, for deres fem forreste var fantastiske i den kamp. Jeg tror, at det var et hårdt skag, men det går op og ned i fodbold, og det vil det altid gøre, sagde Agger. 

- Naturligvis handler det om hævn tirsdag. At tabe 0-4 hjemme er altid svært, og det tager tid at komme sig over det. Men vi skal vise noget tirsdag, og det skal være noget anderledes end i København, sagde anføreren.

Morten Olsen afslørede i øvrigt, at han har allerede nu lagt sig fast på sin startopstilling tiil kampen mod Armenien, der begynder kl. 18.00 dansk tid.

- Som jeg ser det, kommer der fire til fem ændringer i forhold til startopstillingen mod Armenien i Parken

- De 11, der skal starte inde tirsdag, har fået det at vide. Det har været svært at vælge denne gang, men alle har været til rådighed, konstaterede Morten Olsen.