Spanien, der vandt VM i 2010, spillede fredag 1-1 i en testkamp mod Tyskland, der blev verdensmester i 2014.

Düsseldorf. De to lande, der senest har vundet VM i fodbold, tørnede fredag aften sammen.

De forsvarende verdensmestre fra Tyskland spillede 1-1 mod Spanien i Düsseldorf i en testkamp få måneder før sommerens VM-slutrunde i Rusland.

Spanien, der vandt VM i 2010 i Sydafrika, kom bedst fra start, da Valencia-angriberen Rodrigo scorede til 1-0 efter seks minutter. Andrés Iniesta leverede en flot assist ved målet.

Ti minutter før pausen udlignede Bayern München-angriberen Thomas Müller til 1-1 på et smukt langskud, som gik over den spanske keeper David De Gea.

Der blev ikke scoret flere mål i kampen, og dermed er Spanien fortsat ubesejret under landstræner Julen Lopetegui, der har besat jobbet siden EM i sommeren 2016.

Tyskland har ikke tabt i de seneste 22 kampe under landstræner Joachim Löw, som førte holdet til VM-triumf i 2014 i Brasilien.

I en af fredagens øvrige testkampe vandt England med 1-0 ude over Holland.

Dermed fik Ronald Koeman ikke den bedste start som ny hollandsk landstræner.

Manchester United-angriberen Jesse Lingard scorede kampens eneste mål efter en times spil, da englænderen skød på mål fra kanten af feltet.

Der var uro op til testkampen i Amsterdam, og hollandsk politi meddelte, at over 90 engelske fans var blevet arresteret.

I en tredje storkamp vandt Argentina med en bænket Lionel Messi 2-0 over Italien. Kampen blev spillet i engelske Manchester.

Indskiftede Ever Banega og Manuel Lanzini scorede målene for Argentina og passerede den italienske keeper Gianluigi Buffon efter henholdsvis 75 og 85 minutter.