Jon Dahl Tomasson.
Jon Dahl Tomasson.

Vitesse lader ikke Jon Dahl Tomasson, som angiveligt bliver Åge Hareides assistenttræner på det danske landshold, smutte så let endda.

Ifølge den hollandske avis de Genderlander bekræfter Tomassons nuværende klub Vitesse, at Jon Dahl Tomasson ikke får lov at forlade klubben uden kamp fra hollænderne.

Den tidligere skarpe landsholdsangriber er assistent for Vitesse Arnhem i den hollandske Æresdivision og har kontrakt til midten af 2017, men der pågår angiveligt forhandlinger mellem Dansk Boldspil-Union og klubben om at lade danskeren gå før tid. Det vil sige allerede til sommer.

ågedrengen2

DBU har længe søgt efter en ny assistent i stedet for Peter Bonde, og Hareide, der mandag havde sin første officielle arbejdsdag, meldte tidligt ud, at han gerne vil have en hjælper med dansk pas og erfaring fra international fodbold. De kriterier passer på Jon Dahl Tomasson, som Ekstra Bladet mandag fastslog skal være Hareides assistent.

fhfhfhf

Ifølge BTs oplysninger tyder alt dog på, at parterne finder en løsning, og at Jon Dahl Tomasson senere på ugen bliver præsenteret som den nye assistenlandstræner.

Mandag oplyste DBU til BT, at unionen ikke ønsker at kommentere på spekulationerne om, hvem der bliver Danmarks assistentlandstræner. Unionen melder ud, når der er noget officielt, lød forklaringen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.