En fest i november 2020 endte med at have skæbnesvangre konsekvenser for Chelsea-stjernen Mason Mount.

Her fik han øjnene op for modellen Orla Sloan, som han indledte et forhold til. Allerede efter få måneder var det slut, og et vaskeægte mareridt begyndte for Mount.

Hun stalkede spilleren, bombarderede ham med beskeder og oprettede angivelig mindst 21 forskellige telefonnumre og diverse konti på sociale medier for at overdynge ham med henvendelser, selvom han havde bedt hende om at stoppe.

Nu risikerer hun fængselsstraf, skriver Evening Standard.

Men den spektakulære sag involverer også to andre daværende Chelsea-stjerner: Billy Gilmour og Ben Chilwell, som var vært for den føromtalte fest.

Sidstnævnte blev også stalket af Orla Sloan, som lagde kollager op på sociale medier med henholdsvis Chilwell og Mount ledsaget af kvinder – og forsøgte derefter at kontakte spillernes venner og familier.

Ifølge anklageren har hun endda truet de to spillere med, at de ville blive »ødelagt«.

Også Billy Gilmour blev udsat for Sloans spektakulære opførsel. Hun påstod blandt andet at være gravid med spillerens barn, selvom de angivelig aldrig havde haft sex.

Ben Chilwell (tv.) og Mason Mount under en kamp med Chelsea.
Ben Chilwell (tv.) og Mason Mount under en kamp med Chelsea. Foto: ANDY RAIN
Vis mere

Ifølge Gilmour – der skiftede til Brighton undervejs – kunne han ikke sove på grund af Sloans utallige henvendelser.

Han forklarede også, at hele sagen er gået ud over hans fodboldspil, fordi han var »ekstremt stresset« og mærkede »panik«.

Orla Sloan har ifølge Evening Standard erklæret sig skyldig i anklagerne, som går på at have stalket Mason Mount fra juni til oktober 2022, at have stalket Billy Gilmour mellem 10. september og 28. oktober 2022 samt at have chikaneret Chilwell.

Den fældes dom 20. juni, hvor den 21-årige model risikerer fængselsstraf.