Lyngbys Jens Odgaard skifter til den italienske storklub Inter. Papirerne er skrevet under, og handelen til en værdi af 10 millioner kroner er på plads.

Lyngbys 18-årige angriber, Jens Odgaard, kan nu kalde sig Inter-spiller. I sidste uge kunne BT afsløre, at en handel mellem sidste sæsons Superliga-bronzevindere og en af de største klubber i italiensk fodbold, var på trapperne. Onsdag eftermiddag kunne BT så afsløre, at handelen var gennemført, og onsdag aften har den italienske klub bekræftet købet.

»Inter er meget glade for at kunne fortælle, at den danske angriber Jens Odgaard i dag har skrevet en på kontrakt med klubben,« skriver klubben.

Som BT også kunne fortælle tidligere har Jens Odgaard, der i sidste sæson spillede 16 Superliga-kampe og scorede tre mål, underskrevet en fire-årig aftale med de tidligere Champions League-vindere. Odgaard flytter derfor til Milano, hvor han i fremtiden skal konkurrere med stjernespillere som Mauro Icardi og Stevan Jovetic om spilletid på Luciano Spallettis mandskab.

Lyngby sælger dermed klubbens - og et af dansk fodbolds - mest iøjnefaldende talenter. Klubben tager sig dog fint betalt. Inter sender 10 millioner kroner ind på Superliga-klubbens slunkne konto til gengæld for den blonde angribers underskrift.

Inters 18-dobbelte italienske mestre har haft det vanskeligt, siden klubben vandt Champions League for syv år siden. I den netop overståede Serie A-sæson blev giganterne fra Milano blot nummer syv. Det skal Jens Odgaard nu være med til at ændre på i de kommende år.