Rygterne er taget til på det sidste omkring, at italienske AC Milan er på vej med et salg af holdets superstjerne Mario Balotelli, og nu har Milan-præsident Barbara Berlusconi antydet, at den italienske angriber kan være på vej væk.

Det siger hun til netmediet Football-Italia.

- Balotelli er en fantastisk spiller og et ægte italiensk talent, men ingen er uerstattelige. Vi må se, hvad der sker, siger Barbara Berlusconi.

Rygterne er på det seneste gået på, at Arsenal skulle blive Balotellis næste klub. De fik ekstra gang i den, da Sunday Star kunne fortælle om et møde mellem Mario Balotellis agent Mino Raiola og Arsenal-manager Arsene Wenger.

Men også Napoli bliver nævnt som en mulig destination for 'Super Mario'. Det er den italienske sportsavis Tuttosport, der peger på, at Balotelli skulle være på vej til Syditalien, hvis de sælger deres angriber Gonzalo Higuain til Barcelona.

Balotelli har også fået vist sig frem ved VM i Brasilien, hvor han scorede det italienske sejrsmål mod England ved deres første kamp i turneringen. Den såkaldte junglekamp, hvor Italien vandt 2-1. Dog var han usædvanligt uskarp i Italiens anden kamp mod Costa Rica, hvor han brændte en friløber i første halvleg.

Balotelli kan derfor genoptage sit rygte som en rigtig fodboldnomade, da han allerede nu i sit blot 23-årige liv har spillet for Inter, Manchester City, Milan og nu altså måske en tur tilbage til de britiske øer og Arsenal.