Mike Jensen er anfører, forsvarende norsk mester og godt tilfreds med tilværelsen i Norge. I foråret skal han kæmpe for at genvinde mesterskabet i Rosenborg, spille sig til en plads i Åge Hareides VM-trup – og så skal han følge med i mesterskabskampen i Danmark.

Med sin fortid i Brøndby kan han med glæde se sin tidligere klub spille både godt og underholdende, og han kan snildt forestille sig, hvordan fansene har det med at se de blå-gule spille med om mesterskabet og have vundet tre gange over FC København i samme sæson.

»Brøndby ser stærke ud. De spiller fantastisk fodbold. De har taget tronen i København tilbage, i hvert fald for en stund, og det, tror jeg, er vigtigt for Brøndby-fansene,« siger Mike Jensen i et interview med VG på BT’s foranledningen.

 
Beskeden fra Rosenborg-anføreren er klar. Micklas Bendtner skal bare score nogle mål.
Vis mere

Torsdag aften mødes netop Brøndby og FC Midtjylland i Herning til en kamp om førstepladsen i Superligaen, og netop de opgør ser Mike Jensen frem til med spænding:

»Midtjylland har solgt nogle profiler som Alexander Sørloth, men har fortsat en utroligt stæk trup. Der er snart slutspil, og det bliver utrolig spændende med to indbyrdes opgør mellem Brøndby og FC Midtjylland,« siger Mikel Jensen.

Bliver det aktuelt at rejse hjem til Brøndby?

»Det tænker jeg ofte på, men ikke nu. Jeg vil være i Rosenborg, så længe jeg kan. Men skal jeg af en eller anden årsag tilbage til Danmark, så er det kun dem, der er aktuelle,« siger Mike Jensen.

FC Midtjylland og Brøndby mødes torsdag kl. 20.30. SE FORRESTEN HERUNDER, DA MIKE JENSEN SYNGER SEJRSSANG MED FANSENE - RET FEDT:

 
Mike Jensen og resten af Rosenborg spillede sig i Europa League efter at havde slået Ajax ud af Play-off!
Vis mere