Lyt til artiklen

Spillet om Denis Vavro kan meget vel være inde i sin afgørende fase, hvis man skal dømme ud fra rygtebørsen.

På den ene side står FC København, der gerne vil købe forsvarsprofilen, som under sit lejeophold i foråret havde en stor andel i FCKs guld. På den anden side har vi hans ejere, SS Lazio, som gerne vil sælge slovakken, men ikke vil slippe ham billigt.

Spørgsmålet om Vavros fremtid fylder derfor naturligvis meget i FC København-kredse, hvor han er en helt – lidt mindre i Rom, hvor Vavro aldrig har været et hit. Alligevel har den italienske popstjerne og SS Lazio-fan Mattia Briga kastet sig over at lokalisere Vavro på sin ferie i København.

I en video, som popstjernen med over 500.000 Instagram-følgere har lagt ud på Twitter, kan han på bedste turist-maner ses slingre af sted på en hotelcykel i Københavns gader, på jagt efter Denis Vavro, som er på kontrakt med FCK frem til 1. juli.

'Jeg er i København, og jeg forsøger at finde Vavro,' skriver sangeren til videoen, som kan ses herover.

Der er flere fans, der svarer Briga, og essensen hos italienerne synes at være, at de gerne ser Vavro skifte permanent til FC København.

Den store forsvarsprofil blev solgt fra netop FCK til SS Lazio i sommeren 2019 for i omegnen af 75 millioner kroner, men han er aldrig slået til i den lyseblå trøje.

Den situation vil FCK nu udnytte efter et flot lejeophold i det københavnske i forårssæsonen. Denis Vavro vil gerne blive i FCK, men de to klubber mangler endnu at blive enige om en pris, før en af det helt store transfersagaer i Superligaen i dette transfervindue får sin afslutning.

Foto: Jonathan Moscrop
Vis mere

I italienske medier har det i de seneste uger forlydt, at FCK er villige til at betale fire millioner euro for Vavro, men Serie A-klubben, som er økonomisk trængt, ønsker ikke at gå under seks millioner euro.

Et råd herfra til Mattia Briga i jagten på Vavro må være at svinge vejen forbi Københavns Rådhus i dag ved 15.30-tiden, hvor Vavro og de øvrige FCK-spillere bliver budt på rådhuspandekager for at fejre FCKs mesterskab.