Natten til fredag blev den engelske fodboldstjerne Wayne Rooney anholdt for at have kørt spirituskørsel, da han ville køre partypigen Laura Simpson hjem fra en bytur.

Det har ført til en kæmpe skandale i det engelske, som har sendt Wayne Rooney i modvind. Ikke mindst fordi hans kone, Coleen Rooney, er gravid og befandt sig på Mallorca med parrets tre børn skete, mens Everton-spillerens eskapader foregik.

I den engelske tabloidpresse bliver sagen naturligvis fulgt tæt, og det har fået Coleen Rooney til at reagere på Twitter, hvor hun med et par sarkastiske tweet langer ud efter medierne.

»Jeg ville gerne vide, hvem de er, disse mine såkaldte venner, som kender mig så godt,« skriver Coleen Rooney på Twitter.

Det sker efter, at flere engelske medier, som eksempelvis Mirror, skriver, at Coleen Rooney, overvejer en skilsmisse til over 550 millioner kroner, fordi hun ikke vil finde sig i den engelske fodboldspillers opførsel den nat.

Kilderne til historierne i den engelske presse skulle være ’venner tæt på Coeen Rooney’.

Coleen Rooney uddyber ovenstående tweet:

»Jeg var sarkastisk over for alle de her tilsyneladende gode kilder, som pressen har… Og som jeg nok aldrig har mødt i mit liv. Jeg har de bedste venner,« skriver hun ligeledes på Twitter.

Ifølge de engelske medier skulle flere venner have fortalt, at det tærer hårdt på Coleen at tænke på, hvad der var sket mellem Laura Simpson og Wayne Rooney, hvis ikke de var blevet stoppet af politiet.

Wayne Rooney, som er en af Englands største fodboldstjerner, har nemlig forklaret politiet, at han kørte Laura Simpson hjem, fordi hun var for fuld til selv at køre. Men det var han tilsyneladende også selv.

Det er ikke første gang, at Coleen Rooney siden sin hjemkomst har brugt Twitter til at komme med en henstilling til de mange medier, der følger hende.

»Vil fotografer ikke vise respekt og lade være med at følge efter mig, når jeg har tre børn i bilen? Det er farligt. Jeg har fået nok,« skrev hun eksempelvis i weekenden.

Coleen Rooney har – ulykkeligt vis for hende – en god portion erfaring med de engelske medier i sager som den hendes mand er havnet i. Wayne Rooney er nemlig før havnet i uføre med fremmede kvinder.

Da Coleen Rooney ventede deres første barn, Kai, købte fodboldspilleren sig til sex med prostituterede. Det kom frem få år senere. Dengang fandt parret sammen igen, og i alt har de altså nu tre børn sammen og venter et fjerde.