To af Michael Laudrups tidligere klubber, FC Barcelona og Real Madrid, er favoritterne til at vinde denne sæsons Champions League.

Det mener Michael Laudrup selv ifølge Omnisport.tv. Det skriver aol.co.uk.

»Min erfaring siger mig, at det vil være det klogeste at sætte sine penge på de klubber, der er vant til at være på den største scene,« siger Michael Laudrup.

»Det vil sige mine to tidligere klubber, FC Barcelona og Real Madrid,« tilføjer den 53-årige dansker.

LÆS OGSÅ: Michael Laudrup kan ikke holde det ud: 'Det smerter mig virkelig at se'

Real Madrid er forsvarende Champions League-mestre, og klubben har vundet tre ud af de seneste fire Champions League-turneringer. FC Barcelona vandt i 2015 og har desuden vundet tre gange yderligere i nyere tid (2006, 2009 og 2011).

Michael Laudrup spillede selv i FC Barcelona fra 1989 til 1994 og derefter for Real Madrid frem til 1996. Han vandt Champions League med FC Barcelona i 1992.

Hvis en af de to spanske giganter ikke vinder i år, har han et tredje bud.

»Manchester City vil være min outsider. De har nærmest to hold. Det er en af de få klubber i verden, som kan tillade sig at skifte ni spillere ud, og du vil stadig sige, det er et fantastisk hold, når du ser startopstillingen,« siger Michael Laudrup om Premier Leagues nuværende tophold.

I den spanske liga fører FC Barcelona. Klubben er ubesejret i den hjemlige liga, og selvom de har haltet lidt med nogle uafgjorte kampe på det seneste, er Kataloniens Stolthed alligevel et lidt bedre bud på at vinde Champions League end Real Madrid i Michael Laudrups øjne.

Det gælder, selvom FC Barcelona ikke kan bruge nyerhvervelsen Philippe Coutinho, fordi han allerede har spillet kampe i turneringen for Liverpool.

»Det er rigtigt nok, at Barcelona ikke kan bruge Coutinho. Men det kan de jo næste år. Jeg tror bare, at Messi kan gøre forskellen i år. Så længe de har Messi, og han bliver ved med at spille på sit fantastiske, høje niveau, som han gør år efter år, så er de mit bedste bud på en vinder,« siger manden, som mange anser for at være Danmarks bedste fodboldspiller nogensinde..

I ottendedelsfinalerne i årets Champions League skal FC Barcelona møde Chelsea, Real Madrid skal op mod Paris Saint-Germain, mens Manchester City møder schweiziske FC Basel. Første kamp i sidstnævnte opgør spilles tirsdag aften i Basel.