Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Michael Hemmingsen er ny cheftræner i Fremad Amager. 54-årige Michael Hemmingsen tiltræder i rollen som cheftræner i Fremad Amager fra 17. juli.

Det oplyser Fremad Amager på sin hjemmeside.

Michael Hemmingsen var senest sportschef i OB i mere end to år, men blev fyret tilbage i februar. I trænergerningen har han stået i spidsen for klubber som OB, Sønderjyske, Randers FC, FC Vestsjælland og Næstved IF.

»Vi er først og fremmest rigtig glade og stolte over at kunne tiltrække Michael til klubben. For at bygge på til den kommende sæson og løfte de ekstra procenter, vi føler spillerne har i sig, er Michael et rigtig stort aktiv til den del,« siger sportschef Jacob 'Gaxe' Gregersen om den nyerhvervede cheftræner.

Indtil 17. juli ledes holdet af den nuværende trænerstab, oplyser Fremad Amager.

»For os og for Michael handler det lige nu om udvikling af den trup, vi arbejder med til dagligt og en optimering hele vejen rundt. For os, trænerne eller spillerne er det ikke nogen udfordring i forhold til hans opstart den 17. juli,« siger Jacob 'Gaxe' Gregersen.

»Indtil da er der fuldstændig styr på både træning og dagligdag. Spillerne er professionelle og ved, hvad de skal. For os var den vigtigste prioritet at lande den helt rigtige cheftræner.

Tirsdag morgen blev Michael Hemmingsen præsenteret for stab og spillere. Han overtager jobbet efter Peter Løvenkrands, som var træner i den forgangne sæson.

Andre læser også