Lionel Messi kan se en af sine helt store million-drømme styrte i grus - bogstaveligt talt.

Fodboldens største og bedste stjerne risikerer nemlig at skulle rive det store 225 millioner kroner dyre luksushotel, han er medejer af uden for Barcelona, ned.

Der er tale om luksushotellet MiM Sitges med 77 værelser, som ligger tæt på Messis tidligere mangeårige hjem og tæt på kysten i Sitges uden for den catalanske storby, hvor han i 15 år fortryllede FC Barcelonas fans, inden han skiftede til Paris Saint-Germain i sommer.

Ifølge avisen El Confidential lever det hypermoderne hotel ikke op til lokale regulativer på flere områder, hvilket kan medføre, at det bliver beordret revet ned af domstolene.

Foto: FRANCK FIFE
Vis mere

For det første er hotellets mange balkoner for store i forhold til, hvad lokalplanen i Sitges tillader.

Og det er ikke så enkelt blot at bygge dem mindre eller helt at fjerne dem, da det vil skade den store bygnings konstruktion med mulig kollaps til følge.

Derudover var det allerede besluttet af bystyret, at bygningen skulle rives ned, da Messi sammen med Majestic Hotel Group købte ejendommen i 2017 og omdannede den til et state-of-the-art hotel med spa, skybar og luksussuiter.

Dette skulle Lionel Messi, som også ejer hoteller på Ibiza og Mallorca, først være blevet bekendt med, da avisen El Confidential konfronterede argentineren med problematikken.

Det er endnu uvist, hvor sagen lander, men uanset hvad er det altså en skidt nyhed midt i en ellers ret opturs-agtig uge for superstjernen.

I mandags gav Messi alle de andre fodboldkonger baghul til Ballon d'Or-kåringen, hvor han blev hyldet som verdens bedste fodboldspiller i 2021. Det var syvende gang i karrieren, han vandt den fornemme pris.

Andre læser også