Hvis Juan Polcan i dag er en glad mand, så er det helt forståeligt.

For med hjælp fra Lionel Messis kone, Antonella Roccuzzo, fik han nemlig en stor drøm opfyldt, og nu er nyheden gået verden rundt – men det var tæt på at gå grueligt galt undervejs.

Juan Polcans mission var da også ret vild og noget nær umulig: Tag til Paris, opsøg fodboldstjernen Lionel Messi på hans hjemadresse og få en autograf.

Den argentinske semiprofessionelle futsalspiller, som knuselsker sit hjemlands fodboldikon, gjorde tidligere i denne uge alvor af sin drøm og rejste fra Italien, hvor han til daglig bor, til Paris og gav sig til at vente ude foran Messis hus.

I første omgang var vagterne ved Messis Paris-bolig ikke vilde med synet af Juan Polcan, som de truede med at få smidt væk med hjælp fra politiet.

Inden det kom dertil – og efter ti timers ventetid – forbarmede Antonella Roccuzzo sig dog over den argentinske superfan, som blev lukket ind i huset.

Her mødte han en afslappet og venlig verdensmester-Messi, som i mellemtiden var kommet hjem fra træning med Paris Saint-Germain, og fik foreviget øjeblikket med billeder og ikke mindst en autograf på armen, som han nu vil have lavet en tatovering af.

'I dag blev mit livs største drøm opfyldt. Du mødte mig med ydmyghed. Du er verdens bedste nogensinde, men også et utroligt menneske. Det samme er Antonella (...) Jeg græder og ryster, mens jeg skriver dette,' lyder det fra Juan Polcan, som har delt mindet på sine sociale medier og efterfølgende optrådt i medier verden over med sin lille solstrålehistorie.