Lyt til artiklen

De store følelser var i spil, da Lionel Messi sagde farvel til FC Barcelona.

Klubben kunne ikke give ham en ny kontrakt, og Lionel Messi måtte forlade den klub, som han var synonym med i så mange år.

På pressemødet, hvor han sagde farvel efter 16 formidable år, stod den lille troldmand med tårer i øjnene.

Men for nylig blev der sået tvivl om den fortælling, for Messis ene bror Matias fortalte på streamingkanalen Twitch, at hans berømte bror under ingen omstændigheder ville vende tilbage – så skulle det i hvert fald være for at rydde op efter klubbens nuværende præsident, Joan Laporta.

Joan Laporta var også Barcelona-præsident tidligere i dett årtusinde. Her ses han sammen med Matias og Lionel Messi i 2010.
Joan Laporta var også Barcelona-præsident tidligere i dett årtusinde. Her ses han sammen med Matias og Lionel Messi i 2010. Foto: GUSTAU NACARINO
Vis mere

Historien om den nærmest kategoriske afvisning af Lionel Messis andet hjem gik rundt på alverdens medier, men nu trækker Matias Messi i land – med fuld kraft.

»Det var bare en joke med min drenge og hans venner. Barcelona er en stor og historisk klub, som har givet meget til vores familie og Leo. Catalonien er vores andet hjemland.«

»Jeg er meget ked af det og undskylder til alle, især Barcelona-fans,« skriver han nu på Instagram, hvor knap 150.000 følger ham.

Lionel Messi tog efter Barcelona-exittet sit talent til Paris Saint-Germain, hvor den nu 35-årige superstjerne har en kontrakt, der udløber til sommer.

Matias Messi, t.v., tog sammen med resten af familien til Argentina, da Lionel Messi havde hjemført VM-pokalen.
Matias Messi, t.v., tog sammen med resten af familien til Argentina, da Lionel Messi havde hjemført VM-pokalen. Foto: STR
Vis mere

Verdensmesterens fremtid bliver lige nu diskuteret flittigt, og der har da været rygter om en tilbagevenden til Barcelona, men også mere eksotiske destinationer som Miami er blevet nævnt.

Det bliver dog næppe brormand, der kommer til at breake nyheden om Lionel Messis næste kontrakt på Twitch.