Lionel Messi afviser, at han har købt en gevaldigt dyr Ferrari.
Lionel Messi afviser, at han har købt en gevaldigt dyr Ferrari. Foto: JOSE JORDAN

Lionel Messi dementerer historien om, at han har erhvervet sig en speciel Ferrari af ældre dato til den nette sum af 32.075.200 millioner euro. Det gør han med et underholdende indslag på sin Instagram-profil.

Den dyreste Ferrari, som nogensinde er blevet solgt på en auktion, er for nylig røget for ikke mindre end 238 millioner kroner ved en seance i auktionshuset Arcturial i Paris.

Hvem der har erhvervet sig den fine Ferrari 335 S Spider Scaglietti fra 1957 er fortsat en hemmelighed, men rygterne gik hurtigt på, at den nye ejermand skulle findes i Barcelona. Altså: At ejeren skulle være Lionel Messi.

Vurderet ud fra det billede, som Lionel Messi har lagt op på sin Instagram-profil, synes det næppe at være tilfældet.

SOCCER-SPAIN/xxa

Som kommentar til sit billede skriver Messi følgende:

»Den nye bil, som det siges, at jeg har købt.«

Bilen på Messis billede ligner ikke helt den udgave, som blev solgt i Paris, og størrelsen stemmer heller ikke overens. I stedet er der tale om en legetøjsbil, som tilhører sønnen Thiago.

24544125464241546124124

Faktisk gik rygterne også på, at Cristiano Ronaldo skulle have deltaget i budkrigen, men det synes næppe heller at have været tilfældet. Ronaldo har dog ikke tyet til de sociale medier på samme måde som Messi i denne sag.

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.