Lionel Messi var tilbage efter karantæne, da han scorede målet, som gav Argentina en 1-0-sejr over Brasilien.

Superstjernen Lionel Messi gjorde fredag comeback for Argentina efter overstået karantæne, og det skete med succes.

Barcelona-profilen scorede således målet, der sikrede Argentina en 1-0-sejr i en testkamp mod Brasilien i Saudi-Arabien.

Lionel Messi fik fire spilledages karantæne, da han kaldte Sydamerikas Fodboldforbund (Conmebol) for korrupt i forbindelse med sommerens Copa America.

Anklagen fra verdensstjernen kom, efter at Messi var blevet vist ud i bronzekampen mod Chile 7. juli. Det opgør vandt Argentina 2-1.

Sejren fredag faldt i det første møde mellem de to rivaliserende fodboldnationer, siden Brasilien vandt 2-0 over Argentina i semifinalen ved Copa America.

Messi skulle ikke bruge mange minutter til at sikre sejren, da han scorede på et straffespark, der blev begået mod ham selv.

Messi misbrugte dog i første omgang straffesparket, men bolden sprang ud til ham igen, og han scorede i anden omgang.

Brasiliens Gabriel Jesus havde også muligheden på et straffespark i det tiende minut, men Manchester City-profilen misbrugte.

Brasilien var uden Paris Saint-Germains Neymar i opgøret.